Příplatková výbava na lodžie

22.04.2023 18:24

Na konci tohoto týdne jste všichni ( věřím že ano) dostali do schránek aktualizovanou verzi příplatkové výbavy, kterou nám zaslala společnost Straub.

 

Některé věci zmizely, některé se objevili nově.

Zástupce p.Strauba p.Glucz, jenž je hlavním stavbyvedoucím na našem domě, mě požádal o dodání těchto výbav do konce měsíce Dubna, po dohodě jsme to protáhli do 5.5.2023. Prosím tedy všechny, kteří mají o něco zájem aby nám to odevzdali, podepsané, zaznačené věci o které je zájem, s číslem bytu a vchodu nejpozději do 5.5. a to do schránky BD Zuzana nebo na mail.

V danou chvíli nedokážu říct zda bude možné si něco dovybrat později.

  • Odkazy na vzory mrazuvzdorné dlažby budou dodány těm kteří budou mít zájem
  • Odkazy na barvu kamínkové podlahy zalité epoxidem budou dodány těm kteří budou mít zájem
  • Pokud kdokoliv bude chtít si sám vrtat do bočních panelů, jedná tak na vlastní riziko, případně způsobené škody jdou tedy za ním, a veškeré náklady na opravu přebírá člověk jenž tuto škodu způsobil. Toto je informace, pro ty kteří by si sami chtěli namontovat různé doplňky, sušáky vlastní výroby a podobně.
  • Krátké vysvětlení proč nejde sušák s pevnými háčky.

Zasklení má být 6ti dílné (čelní strana) a na bocích taktéž, Toto se bude moct otevřít, jak mi bylo řečeno při otevření si to boční sklo a šňůry vadí. Z tohoto důvodu fa.Straub nedoporučuje tento typ sušáku.

 

Příplatková výbava lodžií BD Zuzana.docx (41,5 kB)

—————

Zpět